The Game Book (Spillet) af Neil Strauss

The Game (Spillet) af Neil Strauss er en bog der har haft en kæmpe indflydelse på millioner af mænd verden over. The Game (Spillet) satte for alvor gang i det allerede hastigt voksende Pickup Artist Community. En Pickup Artist er groft sagt en mand der studerer videnskaben i at score piger og har gjort det til en kunst at score så mange og så smukke piger han kan.

Hvad handler The Game (Spillet) om?

The Game (Spillet) handler om Neil Strauss egen forvandling fra nørdet forfatter til verdens bedste Pickup Artist. Det er på en gang både fascinerende, afsindigt underholdende og skræmmende læsning. Der lægges ingen fingre imellem de afslørende detaljer i The Game Book (Spillet).

 

Coveret af The Game, på dansk Spillet - skrevet af Neil Strauss

Læseren præsenteres for teknikkerne der gjorde Neil Strauss og de andre Pickup Artists i stand til at score flere kvinder på et år, end de fleste mænd gør i en hel menneskealder.

 

De detaljerede beskrivelser af diverse scoringer er alene afsindigt underholdende, især når det går helt galt og Neil Strauss må flygte fra de mærkelige kvinder han møder.

 

The Game (Spillet) er også en advarsel

Samtidig er The Game (Spillet) også en advarsel om hvor galt det kan går når mænd i måneds og årevis ikke fokuserer på andet end at score kvinder. Indtil flere af Neil Strauss’ venner har svære mentale problemer. Ikke mindst hans ven Mystery der oplærte ham. Mystery har siden fået sin egen TV-serie The Pickup Artist på VH1, hvor unge nørder forvandles til Pickup Artists.

Neil Strauss og Mystery - taler om the Game (Spillet)

På sekterisk vis dannes adskillige grupper af mænd der kopierer deres Pickup Artist idoler og venskaber splittes af de mange kvinder der passerer gennem venskabernes tyndslidte bånd.

 

Neil Strauss byder på underholdende læsning

The Game (Spillet) af Neil Strauss er fantastisk underholdende og ganske lærerig læsning, men bør tages med et gran salt. Tag ikke alle råd bogstaveligt og gør ikke som de (allesammen virkelige) karakterer du møder i bogen. Der er simpelthen for mange eksempler på mænd der mister besindelsen af at lukke alt andet det at score kvinder, ud af sit liv. Livet som Pickup Artist er ikke nødvendigvis så fantastisk som det måske kan lyde.

Du kan sagtens læse The Game Book og stadig have lyst til at lære at score, dog på en "pænere" måde. Prøv at høre vores metode, helt gratis, ved at tilmelde dig nedenfor med navn og email, så sender vi en gratis introduktion til din email:

Indtast dit navn og email herunder, så sender jeg kurset til dig.

Gratis mailkursus

Skriv dit navn og email her, og få adgang til mine største hemmeligheder i nyhedsbrevet og mailkurset. Du får artikler og gode tilbud tilsendt. Alt er 100% fortroligt!

Køb stort ind og spar penge!

  • 10%Over 350,00 DKK
  • 15%Over 600,00 DKK
  • 20%Over 900,00 DKK
  • 25%Over 1.200,00 DKK
  • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options