Handelsbetingelser

Der er ingen returret for digitale produkter købt hos EnRigtigMand.dk, men du har som køber stadig to års reklamationsret.

Dette gælder alle digitale produkter på hjemmesiden (benævnt lydbog, e-bog, video samt webinar).

Digitale produkter dækker over alle produkter i kategorierne "At møde piger", "Grundmateriale", "Personlig udvikling" og "Pakker".

Flere af filerne er pakket i ZIP-filer for at gøre download simpel. Der kan hentes gratis ZIP-programmer på nettet.

Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download direkte fra hjemmesiden.

Ved køb af digitale kurser sælges der downloadforsikring med i købet. Dette koster 7% af ordren, og giver mulighed for at downloade i 18 måneder. Hvis forsikringen ikke ønskes kan den vælges fra, før betaling. Fravælger du denne forsikring har du som køber 24 timer til at downloade dit køb. Der gives ikke download links ud efter de 24 timer.

Betaling

Der kan betales med Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard/EuroCard, Maestro, American Express, JCB, Forbrugsforeningens kontokort og Diners Club.

For at kunne handle hos EnRigtigMand.dk skal De acceptere vores handelsbetingelser.

Brug af EnRigtigMand.dk

Dette er en juridisk bindende aftale mellem Dem og EnRigtigMand.dk, som angiver betingelserne for Deres brug af de tjenester der tilbydes af EnRigtigMand.dk.

Hvis De ikke ønsker at acceptere disse betingelser, skal De undlade at trykke "Accepter" og undlade at benytte tjenesterne.

Ændring, tilføjelse eller udeladelse kan ikke accepteres og EnRigtigMand.dk kan, ved manglende overholdelse af nogen del af denne aftale, nægte Dem adgang til EnRigtigMand.dk.

1. Aldersbetingelser: Tjenesten må kun benyttes af personer, der er 13 år eller over og har fået tilladelse af vedkommendes forældre eller værge, eller er fyldt 18 år og er myndige.

2. Stødende materiale: De har forstået, at De gennem brug af EnRigtigMand.dk vil kunne støde på indhold der kan anses for stødende, usømmeligt eller ubehageligt, på trods af indholdet ikke nødvendigvis er udtrykkeligt angivet som værende anstødeligt, usømmeligt eller ubehageligt. Ikke desto mindre accepterer De, at brugen af EnRigtigMand.dk sker udelukkende på Deres eget ansvar.

3. Personoplysninger: EnRigtigMand.dk videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. EnRigtigMand.dk forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

4. Brugsaftale: Produkter der købes på EnRigtigMand.dk er udelukkende henvendt til Dem som kunde og må kun benyttes af Dem. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet. Det er heller ikke tilladt for Dem, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis De ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det Deres ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

De giver EnRigtigMand.dk lov til, at kontakte Dem per e-mail med tilbud, samt følge op på bestillinger og forsøg på bestillinger.

Hvis denne aftale ikke overholdes af Dem som kunde vil De kunne blive retsforfulgt i lovens fulde udstrækning.

Ved at sætte flueben i "" angiver De, at De har læst, forstået og accepterer vores handelsbetingelser.

Køb stort ind og spar penge!

  • 10%Over 350,00 DKK
  • 15%Over 600,00 DKK
  • 20%Over 900,00 DKK
  • 25%Over 1.200,00 DKK
  • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options