Masser af gratis scoretricks fra brugerne af EnRigtigMand.dk

Vi holdt i november 2010 en konkurrence om hvem der kunne komme med de bedste scoretips, og her er alle de indsendte bud til gavn for alle på nyhedsbrevet.

Vi har valgt ikke at redigere i tipsene (udover en smule opsætning og et par små-ændringer) for at give alle mulighed for selv at tage stilling til hvad de synes om det enkelte tips.

Vinderen af konkurrencen blev PJ, og han har fået direkte besked om at have vundet Call of Duty: Black Ops!

Tak til alle deltagere for de indsende tips og tricks!

Malte Lange

 

Smile smile smile... smilet er den korteste vej mellem mennesker.

Det er nemt, det er rart og det smitter. Et smil vil altid gøre godt. det gør dig gladere det gør andre gladere og det viser selvtillid. Så når man får øjenkontakt med personer, (mange kigger væk) men bare smil, det viser at du er interesseret uden at du virker påtrængende eller underlig.

 

Vær den jagtede

DU skal være den interessante. (ikke overdriv) få hende til at tro at hun er vild med dig! Hun skal gøre sig fortjent til at få din opmærksomhed. Dril hende, giv hende lidt konkurrence ved at vise andre piger opmærksomhed. Du må IKKE rende og gøre hende tjenester! du må selvfølgelig godt hjælpe hende. men du må ikke blive stik-i-rend-dreng for hende, heller ikke en hund der render hende rundt om anklerne. Hvis i går sammen så led hende. Hvis hun vender sig væk fra dig, så vend dig væk fra hende eller gå hen og snak med nogen andre. Kort sagt: du skal være præmien!

Udgiv dig aldrig for noget du ikke er

Da man ikke kan leve på en løgn, og i sidste ende vil man jo gerne have pigen skal kunne lide dig, og ikke en du har opdigtet.  Der er jo bare altid den bagside af mønten som gør at alle piger ikke kan lide det samme, det ville gøre verden en del nemmere, men så ville det jo heller ikke være sjovt.
Sådan som jeg altid har set på det er: hvis man selv er et æble, er det jo ikke alle piger i verden der kan lide æbler, nogle er til pære og nogle til blommer, så man skal bare lede efter de rigtige :)

Vis dig fra din bedste side

Husk altid at vise dig fra din bedste side, altså tag noget pænt tøj på som man måske lige har fået godkendt af en af de vendinder man måske har. Grunden til dette er, at de fleste piger gerne vil have en fyr der ved hvordan man klæder sig. sådan som jeg altid tænker er, at man skal bruge sit udseende til at lokke, og så klappe fælden med personligheden. Alle kender jo udtrykke "det er det inderste der tæller" og det er jo også rigtigt, men lige som en jæger skal man også have noget at lokke med.

At være ærlig

Man skal være ærlig, ikke spille en man ikke er. For hvem gider date en man ikke ved hvem er fra starten, for ellers falder hun jo for en man ikke er.

 

Ikke være for smart

ikke spille over smart, det er for lamt. vær halv romantisk men heller ikke for meget. det skal jo ikke blive for sukkersødt. så virker det faket. og det ikke lige det alle piger falder for.

Ikke køre for hårdt på

prøv ikke at forsøge på noget den første date. det har piger en regl om.

Smiger

Smiger kan alle piger lide, fortæl de positive ting om hende, og hun bliver mega glad.

 

Kontakten til den omsværmede pige

For at få hendes opmærksomhed fra alle de ombejlende handyr, er det en god ide at dumme sig lidt, vælte sin vin, tabe en æske tændstikker ud på gulvet eller køre ind i et gadeskilt på sin cykel, afhængig af hvor man befinder sig. Man appelerer til hendes omsorgsfølelse, og så er hun et let offer for charme og har man først hendes opmærksomhed er man godt på vej til at score hende.
 
Når man er blevet gode venner og man sidder i sofaen og nusser, kommer spørgsmålet: Vil hun eller vil hun ikke? Hvordan finder jeg ud af det? Uden at hun bliver fornærmet og uden at jeg får en ydmygende afvisning. Ræk ned og tag hendes ene sko af. Kun den ene. Det er i sig selv uskyldigt at tage en sko af. Bliver hun forarget, er hun snærpet og så kan det hele være lige meget. Men finder hun sig i det, er den hjemme. For så kan du også roligt tage den anden sko af....

 

A, B og C

Man starter med at købe alle kurserne på enrigtigmand.dk hvor man lærer at score i teorien og derefter melder man sig til nogle af de rejser de har hvor man lærer at score i praksis. Til sidst går man i byen og bruger det man har lært. Garanti for at score!

Overdreven selvtillid

Når jeg snakker med piger spiller jeg på at jeg har en helt vild selvtillid, den er virkeligt overdrevet. Men det skal gøres så hun godt ved at det er noget man bare spiller og at det er for sjov. Hun skal også vide at du godt ved at hun ved at det er for sjovt. Men i virkeligheden skal du få hende til at tro at du faktisk ikke har den vildt store selvtillid. Det gør at du stadigt er rigtig sjov, charmerende og alt det der, men at hun måske også stadigt har ondt af dig.

 

En helt almindelig bytur!

Du har siddet hele aftenen på en bar og snakket med et par venner og fået et par øl, men du har også lagt mærke til hende pigen der sidder over ved bordet til venstre med nogle af hendes venner og hver gang du vender dit blik derover får du øjenkontakt med hende.


Vi kender det alle det er lige nøjagtig hende du synes blandt alle folk i baren som har din interesse/opmærksomhed.
Men hvordan kommer du så i kontakt med hende ?
Alle har prøvet at have tanken "hun er godt nok lækker" og "hvis jeg bare kunne score hende" men det ender stort set altid med nederlag for man kan jo ikke bare gå hen blandt hendes selskab og snakke med hende?! du kender hende jo ikke?! og mest af alt så ved du ikke om hendes såkaldte "flirten" med øjnene bare har været fordi dit hår sad mærkeligt eller noget helt tredje som lige tiltrak hendes opmærksomhed.
Det da nu er vigtigt er for det første ikke at kigge alt for meget for så virker du sådan lidt uhyggelig, du skal jo ikke skræmme hende væk og sørg for at dine venner ikke ved noget om det for de har det med også at glo eller sætte dig i pinlige situationer!


Du skal nu se de små muligheder for en samtale med hende der byder sig, den typiske er hvor hun går op i baren for at hente mere og lige pludselig følte du også dine venner skulle have mere at drikke, og så den vej hilse på hende i baren.
Men hvad hvis hun aldrig rejser sig fra bordet?
Man kan ikke få alt i verden og ikke lige altid den pige man vil, ellers havde jeg ligget i ske med Angelina Jolie.
Men hver gang du møder en pige du sys virker interessant så er det bare endnu en chance, du kan umuligt blive dårligere til at score så længe du vil og du lære kun af dine fejl.
Tilbage til det aktuelle.


Sørg for at lade jer små kiggen på hinanden blive til mere, når du får øjenkontakt med hende så smil og kig derefter væk igen, hvis hun kigger på dig igen inden for 30 sek. så har du fået noget opmærksomhed.
Alle situationer er forskellige, men principperne er ens.
Husk at være ordenlig klædt, brug en god parfume, vær venlig og mest af alt forhold til rolig.
Det første hun ser på er dit udseende og derfor er dette vigtigt.
Når hun så endelig står i baren så bare nøjes med et venligt "hej" og evt spørg ind til hvad hun drikker, ikke begynd på 20 spørgsmål til professoren men bare slap af og tal til hende som var hun en bekendt.
Hvis du kan få hende til at grine er du mange skridt foran og det giver kun plus på kontoen, men er du ikke sikre i dine jokes og har de ikke virket før så lad vær.


Når i så har snakket i baren i lidt tid er det på tide i vender snuden i hver sin retning mod jeres fælles venner, aldrig virk desperat efter hendes nummer, bare sig at du må tilbage til dine venner, men hvis hun en dag har lyst så kunne i finde en fælles aktivitet ( fx Tage i biografen fordi den nye 3d et eller andet bliver vist ) og så i langt de fleste tilfælde vil hun give sit nummer eller spørge om hvordan i så skal finde ud af det.

 

 

Udseendet!

Du kigger selv altid på en kvindes udseende og vælger ud fra det at det er hende du vil have, så selvfølgelig gør de også sådan.

 • Gå i tøj du selv er glad for, det skal bare være renligt og ikke lugte.
 • Sæt dit hår hvis du har noget, en kedelig frisure er der ingen der gider glo på, det ligner for det meste altid en gryde frisure når det lige er nyvasket uden nogen form for hårprodukter.
 • Du behøver ikke bruge en hel Dax bøtte, bare lige en lille smule ( ID HAIR Hard gold er et godt valg ) bare for at pifte dit hår op.
 • Antipersspirant til under armene så du ikke sveder i tilfælde af du bliver nervøs når du snakker med den her pige og en parfume til halsen så du dufter mandigt.

Ikke ret mange piger kan lide rygere og dette vil også påvirke dit udseende og de signaler du sender! Det lugter også så ryg når du har scoret hende som en slags afslapningsmiddel :-)

 

SMS teknik

Hvis man skal flirte med en pige via sms, skal det forgå på et forholdsvis afslappet plan, man skal vise interesse for personen, at man vil noget fremadrettet og har gode intentioner.
Det med at flirte på sms, vil ofte være begyndelsen på det hele, så man skal forsøge at bygge et fundament, hvilket skal være solidt, derfor er det meget vigtigt ikke at vise for stor interesse, men vise at man rent faktisk også har et liv ved siden af, og ikke hele tiden tænker på netop denne pige. (selvom man ofte gør det, skal man forsøge at holde det på et lavt niveau, og ikke vise det.) Ikke at sige man ikke må komme med komplementer, men der må ikke være for mange, prøv hold det på sådan et lavt niveau, eller skriv det på en måde, så hun bliver interesseret i at høre mere. Brug push-pull metoden. Og så skal det altid være DIG der slutter af med den sidste sms, og gør det mens man stadig kører på toppen, så de ikke dør ud, og hun får muligheden for at skrive farvel og tak, for så er du ofte ikke så interessant igen.

Daten

På daten skal du selvfølgelig være dig selv, jeg ser det ofte at piger gerne vil have en afslappet fyr, der kan være sig selv, ikke skifter personlighed og ikke blærer sig!
Vær afslappet, tag det roligt, snak, vis interesse, find nogle gode samtaleemner, kom lidt omkring. En god idè vil være at lege nogle lege, ikke spørg hende, men byg dem ligeså stille op selv, det kunne f. eks være du tager hendes hånd, siger du kan spå den, og fortæller lidt om det. (Læs lidt på nettet omkring det inden, det ret simpelt). En anden god leg vil være spørgsmålslegen, hvor man skifter om at spørge hinanden, og man må ikke spørge om noget den anden har spurgt om, samt man skal være ærlig!
Måden man dater på har ofte også en effektiv indvirkning hos kvinder, prøv så vidt muligt at kom uden om en café tur, da det vil være en skam at sidde og pludselig løbe tur for samtale emner. Gør det at du starter med at invitere hende ud på nogle sjove dates, gå tur i skoven, evt picknick. Ud at købe en is. Tur i zoo, eller noget andet du måske holder af, hvor du føler dig sikker og selvtilliden at i top, og hvor du ved samtaleemnerne ikke løber ud.
Og husk nu at vær dig selv, svar ærligt på tingene, lad vær med at lyv, og hold fokus, forsøg at leg med de forskellige ting, og hun vil finde dig interessant!
- that's what a real gentleman would do!

My World - My Rules

Som det første, hav denne overbevisning som ideel.

"Jeg lever i MIN verden... og DU pige, er kun en gæst. Bryder du dig ikke om det, kan du få den ære at gå."

Dril pigen

Dril pigen hurtigst muligt, men sørg for at åbne rimelig "normalt" for ikke at komme på den anden side som en usikker, fuld og intimiderende person.
Måden du driller på, er at provokere pigen med noget hun kan blive følelsesladet over, men kun hvis det bliver sagt på en sjov og interessant facon.

 

The Partymaker

Hold en fest og fortæl hende at festen er til ære for jeres nye venskab eller noget lignende, evt invitere du hende nogle timer før festen starter, så har et forspring inden gæsterne kommer.

 

Festlege med kontakt

Til festen får du hende med på nogle sjove lege hvor du kan overraske hende f.eks, 'hvem kan stå længest på hovede op af væggen' når hun så stiller sig op på hænder, får du lidt tid til at nyde synet af hende, uden hun tænker videre over det. Overraskelsen er så at du stiller du på hænder "i kø" op af hende så hun ikke kan komme ned. Det hele ender i et stort grineflip og hvis du har spillet dine kort rigtigt, en kæmpe mulighed for at få et kys eller bare komme tæt på hende, igen uden hun vil føle nogen form for ubehag.

 

 

Trylleriet

I byen, til festen, eller på uddannelsesstedet er det meget nemmere at tage kontakt til kvinden/kvinderne, hvis man har noget konkret at sige og gøre til at starte med, frem for en one-liner, altså en enkelt linie som f.eks. mange samtaleåbnere er. Og en lille tryllekunst er en perfekt åbner, for du viser, at du lidt er en gøgler med et smil på læberne og glimt i øjet.

Det at trylle kræver lidt træning hjemmefra, men det giver pote! Lær et par simple trylletricks med mønter, papirstykker eller andre objekter. Lær at trylle dem væk og frem igen, over i en anden hånd eller op i munden - på youtube kan man finde en del ”How to do magic for beginners” hvor du kan lære det.

Den jeg gerne bruger er, at jeg har gemt en en-krone, eller et stykke etiket fra en flaskeøl i munden. Så sætter jeg mig hen til kvinderne og siger en helt casual sætning som: ”Hej - jeg har lige lært at trylle, vil I bedømme HVOR magisk det er?” Til hvilket de selvfølgeligt siger ja, for alle elsker trylleri!

Derefter spørger jeg om de har en én-krone, eller river en ny etiket af en øl og krøller den sammen, så den er magen til det objekt jeg har i munden. Så laver jeg dette trick, hvilket der er linket til, mens jeg fortæller pigerne, hvordan jeg presser mønten/papirsklumpen ind i blodåren.

I stedet for at lade objektet ryge ned langs ryggen beholder jeg den i hånden, og lader som om jeg presser mønten op gennem armen, indtil den til sidst havner i hånden. Og de er målløse! Lad dig falde tilbage i stolen, grin smørret og sig noget ala ”Tadaa!”. Læn dig frem igen, tag fat i objektet og fortæl at du kan et mere. Udfør følgende tricks:


Vær koncentreret, mens du sidder og presser på mønten, og vis, at det ikke er helt let. Når mønten rammer gulvet kan det være en fordel at udstøde et ”YES det lykkedes!” for at overdøve møntens klirren. Ellers kan normal baggrundsstøj sagtens eliminere møntens klirren. Kør hånden op foran dig i en abrakadabra-bevægelse og spyt det objekt du havde i munden ud. Så skal der nok komme gang i samtalen!

Svenskeren

Det andet trick er væsentligt mere simpelt og med mere ”Tju-bang” i. Aftal med din wingman at den ene af jer skal agere svensker. Så er det bare at gå ud og give den noget gas i byen, for med en svensker ved sin side er der mere interesse end normalt fra pigernes side af, til jer begge to. Find på nogle sjove historier, og hav nogle svenske gloser parat. Det er alt sammen meget sjovt – men det bliver endnu sjovere når man afslører over for dem at man rent faktisk ikke er svensker! Så er der lagt i kakkelovnen til en masse push-pull, og det laver man damer på!

OBS: Lav ikke tricket på en svensk kvinde, I bliver bustet! Og hvis kvinderne bliver sure over jeres trick, når I afsløre det, så er de ikke værd at spendere aftenen i selskab med.
Husk at det ikke er selve svensker-skuespillet eller tryllekunstnerne der skaber forbindelse til kvinderne, det er alle de flirtende blikke, små smil og sjove kommentarer og generelt hele den udstråling du lægger for dagen, der giver bid!

 

Wingman

Det er vigtigt at man minimum har én wingman til dette scoretip!
Hvis man er på diskotek (virker sikkert også andre steder men her fik jeg selv afprøvet det) og ser nogle rigtig søde piger man bare VIL i kontakt med, så gør følgende:

 1. Først skal din wingman stå i baggrunden og sørge for at se genert og en smule ynkelig/ensom ud.
 2. Så går du selv hen og tager direkte kontakt til pigerne: "Hey, min ven derover er meget genert så han turde ikke selv komme herover, men han ville meget gerne høre om vi må sidde sammen med jer?" (vigtigt at de ved præcis hvem du taler om, så peg eller nik hovedet i retning af hvor han er, så de får indtrykket af ham)
 3. Allerede her vil du udstråle "ALFAHAN" da det er dig der tør tage kontakten og umiddelbart dem i din omgangskreds har ikke hvad der skal til. Så her skiller du dig ud og bliver straks mere interessant!
 4. Har du/I gjort det ordentligt og med et glimt i øjet, siger pigerne ja og du vinker din wingman hen til bords.
 5. Når I starter samtalerne, så bør din wingman være tilbageholdende og stadig virke genert, men ikke så meget at pigerne vil forsøge at "flygte" for at komme væk fra ham.
 6. Din wingman kan indimellem komme med positive ting om dig, sagt til pigerne som fx: "Kristian her, har lige opfundet kuren mod kræft!" (okay, lidt overdrevet men i den retning!) "Kristian har lige vundet en stor poker turnering!" Bare positive ting som kan få dig til at se bedre ud.
 7. Du skal selv udstråle selvtillid så du overskygger din wingman, styre samtalerne. Sige mere end din wingman. Holde øjenkontakt!

 
Herefter kan det hurtigt udvikle sig til berøring/kys og så er det at I kan rykke videre, måske "ud og ryge".  Udenfor finder I så igen nogle søde tøser hvor I gentager succesen endnu engang, dog med omvendte roller så I begge kan få scoret ;=)
 
Det er lykkedes for mig og en kammerat i første forsøg, der gik ikke mere end 30minutter fra vi gik i gang med de første piger til vi begge sad og kyssede med nogle piger, som så os som tiltrækkende ALFAHANNER. Dog hvert vores sted, for jeg vendte selv tilbage til de første par piger, efter jeg havde spillet min rolle da vi var ude "og ryge"!
 
Dét var en rigtig god aften!
 
Ps: Til dette scoretip ville det klart være at foretrække en wingman som forstår scoretippet nedenfor. Det er vigtigt at have en wingman der kan hjælpe dig

 

Det er ikke kun det ydre der tæller...

Du skal vide med dig selv, at hverken penge, udseende, eller noget andet du ikke kan ændre på her og nu, kan gøre så du ikke kan score. Man har ikke brug for noget andet end selvtillid!
 
Selvtilliden får du gennem erfaring.
Har du nogensinde haft en dårlig oplevelse med en pige du forsøgte at score? (helt sikkert, hvem har ikke det?)
Allerede dér får du erfaring. Der er både gode oplevelser og dårlige oplevelser. Det kan godt være dine oplevelser måske bliver værre og værre, men uanset om det går godt eller skidt, så vil din erfaring forøges og gøre dig i stand til at forstå tingene på en ny måde. Få dig til at turde tage kontakt til piger.
Selvtillid kræver ikke kun at du ved præcis hvad du skal sige og hvad der virker. Det er (næsten) ligeså vigtigt at vide hvad der IKKE virker når man forsøger at score. På den måde bliver du i stand til at få, og udstråle, langt mere selvtillid end tidligere!
 
Forestil dig fx at du står til en oral eksamen:

 • Situation 1: Du ved slet ikke hvad du skal sige, du er i tvivl om det overhovedet er rigtigt! Lærerne mærker din nervøsitet og bemærker du ikke har styr på situationen = "Dumpe karakter"
 • Situation 2: Du ved hvad du helt sikkert vil sige og du er sikker på at det hele er rigtigt, men du er stadig i tvivl om nogle andre ting, som du derfor er i tvivl om du vil sige eller ej = "bestået men bestemt ikke top karakter"
 • Situation 3: Her hersker der slet ingen tvivl om hvad der er rigtigt og forkert! Du har gennemgået tingene masser af gange oppe i dit hoved da du læste til eksamen. Din selvtillid vil stråle fra dig = "Censor og lærer mærker du har styr på tingene og føler du styrer det hele og vupti, så kom 12-tallet!"

 
Situation 3 i scoreverdenen

I stedet for at læse mega grundigt op til eksamen og høre efter i timerne. Så går du her ud og tager kontakt til det modsatte køn: Gerne på daglig basis i fx skolen, fakta, tivoli, midt på gaden, s-toget etc.. Hver eneste gang du gør det vil du få en god/dårlig oplevelse som er lig med ERFARING som rigeligt af vil give dig evnen til at udstråle selvtillid.
For nogle er det nemmest at snakke med de mindre attraktive kvinder som ikke er "out of your league" (det er der ingen kvinder der er!), fordi man er mere afslappet og ligeglad med at få et afslag for så vigtig er hun ikke for dig. Når du får den indstilling ind i kroppen kan det overføres til en kvinde der lige er stadiet over den foregående.
Et nej fra de kvinder ville ikke gøre dig flov eller få dig til at føle dig mindre værd. I hvert fald ikke ligeså meget som den uerfarne fyr der forsøger sig på en super hot babe og får et nej fra hende.

"Kort" sagt:

Jo oftere du skaber kontakt til det modsatte køn, desto bedre bliver du til det! Øvelse gør mester! Øvelse giver erfaring.. Erfaring giver selvtillid.. Selvtillid giver babes!

Køb stort ind og spar penge!

 • 10%Over 350,00 DKK
 • 15%Over 600,00 DKK
 • 20%Over 900,00 DKK
 • 25%Over 1.200,00 DKK
 • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options