Udtalelser

Hvad synes vores købere om produkterne? Læs et udsnit af de anmeldelser vi har fået tilsendt og se videoer med flere af vores kursister nedenfor.

 

Lær at score anmeldelser

Lydbogen "Lær at score" er virkelig en investering, som kan anbefales. Jeg har indtil videre lært rigtigt meget om kunsten at score, faktisk en masse stof jeg slet ikke havde tænkt over i forvejen. Lydbogen er super interessant, det bliver forklaret i et let og forståeligt sprog, og så er den daglige øvelse en rigtig god udfordring til sig selv. Klart værd at anbefale!
- David K.

Jeg har købt lydbogen Lær at score, som jeg har haft rigtig meget glæde af. Det er en god, og let forståelig lydbog der trin-for-trin hjælper en med at blive bedre til at score lige fra at møde pigen til at få hende med hjem. Her har jeg fået modet, og redskaberne til at gå hen til hvilken som helst pige, og bare åbne hende.

Det er ligemeget hvor flot og smuk hun så end er. Med Lær at score og sammen med et par af jeres andre produkter har resulteret i, at jeg faktisk har været ude med ikke bare én, men hele to søde piger! Den ene har bl.a. været forside-pige på M! magasinet, flere gange. Den anden arbejder for dreammodels. 

Uden kurserne fra EnRigtigMand.dk ville det nok aldrig have været sket, men har lært at stole på mig selv, og lært at ligemeget hvor dejlige pigerne så end er, så de stadig helt normale mennesker der gerne vil i kontakt med andre. Man skal bare turde at gøre det, turde at gå hen til hende, og så kører det bare derud af derfra.

Udover at det har hjulpet mig rigtig meget med pigerne, så har det også hjulpet mig meget på jobbet og er faktisk lige blevet forfremmet, så har gennemgået en stor personlig forandring til det bedre og det er jeg rigtig glad for.
- Troels S.

Super godt begynder materiale - til at åbne samtaler med. altså mange gode ideer der. til daygame. også lidt til om natten. dog ikk så meget. (men handler jo også om bare springe ud i det)
Flirten - syntes jeg også var rigtig god. var en del guldkorn i den. - syntes det er fedt i har taget med. at man skal huske at være menneskelig. altså ikke bare score og såre pigerne. da jeg ved mange tænker det om gaming. Rigtig godt begynder produkt.

- H.P.


Jeg købte dit kursus på lydfil her for en uges tid siden - Bedste 200 kr. jeg nogensinde har brugt!
Jeg har altid haft svært ved det med piger, men så gennemgik jeg hele kurset da jeg var på ferie i Marielyst med vennerne - Det resulterede i at jeg fik 2 dates, en masse flirts og telefon numre. Så jeg vil egentlig bare sige Thumbs up og mange tak! Jeg er føler mig nu som en rigtig mand :D

- Jannik L.


Jeg har simpelthen haft de vildeste 2 måneder siden jeg købte jeres lydbog "Lær at score". Jeg er dog lidt i tvivl om hvad jeg skal skrive tilbage som feedback, andet end at det virker 100%. 3 ugers undervisning, som er så simpel og effektiv, at det har givet mig mere sex på 2 mdr, end de sidste 2½ år, er fuldstændig uvirkeligt.
Sidder med det helt brede smil, og tænker... "Tænk at det var så nemt" og "Hvad hulen skete der lige?" - Ekstase!
 
Drøner normalt i byen i weekenden med en kammerat som har fuldstændig styr over de her ting, men selv han er sat fuldstændigt agterud, efter jeg begyndte at bruge jeres teknikker. Hvor han laver "venner", laver jeg ting han kun drømmer om. Det plejede at være omvendt.
 
Har holdt det lidt hemmeligt indtil videre overfor ham, hvad det er som har ændret sig og hvorfor, men jeg bliver nok nødt til at give efter snart, og fortælle ham om jeres fremragende fremgangsmåder fremover. Som jeg startede med at skrive: Det her er simpelthen ALT for vildt. Der er endnu ikke blevet sagt noget som jeg ikke har haft nytte af eller kunne bruge lørdag aften. Er blevet sulten på mere.
Kurset opbyggede min selvtilllid med 2000% i forhold til, da jeg kastede håndklædet i ringen og meldte mig ind i singleklubben forever. (Not so much), som det har vist sig.
 
Og nu må i undskylde mig. Jeg skal over til hende jeg mødte i sidste weekend, som lige har ringet til mig og spurgt hvor jeg bliver af :-)

- Henrik K.

 
Efter scorekurset sad jeg en dag i toget på vej hjem, og overfor mig sad en rigtig sød pige...Rigtig rigtig sød pige! Hun kiggede lidt og så tænkte jeg "Nu prøver jeg sgu lige de metoder fra kurset" 1 time efter sad vi på hovedbanegården og fik en kop kaffe :) Just do it!
- Jonas B.

 Tak for de mange gode råd. jeg har idag fået mig en kæreste, som har det hele. Jeg kunne ikke have gjort det uden dig :D Tak!
- Mathias M Nyborg 

Jeg blev meget overrasket over hvor godt teknikkerne virker. Det er små ting vi egentlig ikke tænker over, som vi bare skal lære at udnytte.
Alt i alt er jeg meget positivt overrasket over produktet og resultaterne, og synes helt klart det er hver en krone værd. Kan næsten ikke vente med at tjekke de andre produkter ud.

- M.G.

Jeg har fået rigtig meget ud af kurset indtil videre. Det er fyldt med en masse sjove og gode opgaver, der virkelig har rykket mine grænser for hvad jeg før fandt på at gøre, for at snakke med forskellige piger . Jeg er blevet en mere udadvendt person, og har ikke længere nogle skrubler over at gå hen og snakke med vildt fremmede piger.
Jeg kan kun varmt anbefale kurset, det er en kæmpe hjælp til at komme igang med at snakke med piger.
- Kasper S.


Jeg har for ca. 2 uger siden købt "lær at score 2," hvilket har gjort mig til en helt ny person (Bedre ofc^^)
Den har hjulpet mig med at genvinde min tro på at jeg kan dette. Den har gjort at jeg VED jeg kan det her.
Jeg var i byen med nogle venner, og her gjorde jeg bruge alle de tricks jeg har lært :)
Det virkede !

Drenge PRØV det!!!

Hvis i føler at i har problemer med piger, så er dette et stort skridt på vejen til at blive "en rigtig mand."
Bagefter kan jeg garantere at i vil føle jer som nogle!
Jeg ser verden gennem nye øjne. Danmark er mulighedernes land
- Esben
'Lær at score' og 'Lær at score 2.0' indeholder mange vigtige guidelines,
som er gode at have med i baghovedet, når man møder piger. Malthe Lange
indtaler budskaberne på en god måde, som jeg tror vil appellere til de
fleste. 'LAS 2.0' giver nogle gode metoder til opbyggelse af selvtillid,
mens 1'eren leverer teorien bag en scoring. Når man kender teorien, føler
man, at man har bedre styr tingene, hvilket ligeledes giver selvtillid. Mit
råd er: Lyt til 'LAS 2.0' før 1'eren, da denne rækkefølge er mest logisk,
hvis man ser på indholdet af de to lydbøger.
- Anonym

Succes med netdating anmeldelserWeekendkursus i at score anmeldelser

Mit grundlag for at begynde på dette var ikke at nedlægge 30 piger hver weekend. Jeg ville udvikle mig, skubbe mine grænser og gøre mig istand til, at kommunikere min personlighed ud til piger. Jeg har allerede udviklet mig så meget i løbet af 2 dage, at jeg virkelig ser frem til fremtiden. Er ikke sidste gang jeg benytter mig af de to drenge.
 - Casper Larsen

Du er for vild! Det er så fedt, at være ude med dig?? Han hjælper os til, at åbne men på næsten intet tidspunkt føler jeg, at han presser mig og at det virker som et arbejde. Det hele er cool og det kører godt.
- Anonym

Han er en cool og meget positiv person. Han går op i sin og andres udvikling. Han er meget seriøs, kreativ og klar på udfordringer. Hans tilgang til gamet er meget anderledes og bygger på Inner game frem for teknikker. (..) Han har erfaring med hypnose, NLP og selvudvikling. Bare selve hans person er inspirerende ! Og det er til trods for, at jeg i starten var en smule skeptisk.
- Anonym

Lange og Lange er 2 personer som har på meget kort tid givet mig utrolig meget (..) Så til alle som overvejer det - Tag med, i kan kun komme til at få en super oplevelse!
- Anonym
'Lær at score' og 'Lær at score 2.0' indeholder mange vigtige guidelines,
som er gode at have med i baghovedet, når man møder piger. Malthe Lange
indtaler budskaberne på en god måde, som jeg tror vil appellere til de
fleste. 'LAS 2.0' giver nogle gode metoder til opbyggelse af selvtillid,
mens 1'eren leverer teorien bag en scoring. Når man kender teorien, føler
man, at man har bedre styr tingene, hvilket ligeledes giver selvtillid. Mit
råd er: Lyt til 'LAS 2.0' før 1'eren, da denne rækkefølge er mest logisk,
hvis man ser på indholdet af de to lydbøger


Flirt med SMS anmeldelser 

Det var lige hvad jeg skulle bruge!
10 gange så godt som de guides du kan finde på nettet - Super bog!"
- Micki Mogensen

Jeg har købt Flirt med SMS som jeg synes har været en super god guide. Den har gjort mig opmærksom på hvad det er jeg gør, når jeg flirter over telefonen og gjort mig opmærksom på hvad det er jeg ikke skal gøre. Det har virket super godt for mig
- Troels S.

Jeg må sige at jeg er meget imponeret. Den giver én nogle aspekter der er indlysende men som man alligevel ikke tænker over.
Jeg synes særligt godt om jeres eksempler og jeres push/pull teknik. Så positiv feedback herfra.
- Morten N.
 

 

Jeg lærte mest af sms flirt, det gav mig et godt billede af hvad jeg gjorde forkert, (og har givet pote). Det gav et godt indblik i det mentale i når man sms' er, og jeg ville da
helt klart anbefale den til andre.

- Kasper Larsen

 

Boost dit selvværd og din selvtillid anmeldelser

Som mand troede jeg bare, at jeg skulle være stærk, men fandt ud af, at der skulle lidt tanker til også. Det hele er bare meget sjovere nu
-Tonni P.

Jeg købte din E-bog "Boost dit selvværd og din selvtillid" i sommers og jeg har virkelig udviklet mig! F.eks. for 14 dage siden, skulle jeg læse et digt op for en forsamling på 150 mennesker. Det gik perfekt.

- Johnny T.

 

 

 

Videokursus anmeldelser

Før jeg købte disse produkter var jeg i tvivl og var utroligt usikker omkring piger når jeg var til fester og gik i byen. Da jeg så besluttede mig for at give mig selv den viden jeg manglede gav det resultater med det samme. Jeg fik lavet øvelserne og det går utroligt godt nu. Jeg fandt ud af at jeg begik utroligt mange fejl, hvilket jo var uheldigt, men det blev ændret efter jeg gennemførte kurserne og hørte/læste bøgerne. Jeg er blevet meget mere selvsikker omkring piger.

Kurserne var rigtig gode og det var godt med pauserne i videoen.

Jeg vil klart anbefale videokurserne til alle folk. For man får en viden, som man kan bruge lige meget om man er total usikker, eller om man stadigvæk score, i så fald bliver man bare bedre og det er jo ønskværdigt.
- Mark S.

Det går rigtigt godt, har allerede fået scoret! Det har virkelig hjulpet mig utrolig meget, til at få en god forståelse og gode teknikker til at score.
Det har bare være plus på alle måder. Har købt Trin 1, Trin 2 og Trin 3 og det har været meget bedre end forventet.
- Andreas J.

Lær NLP Grundskursus anmeldelser

Malte er god til at forklare meget komplicerede ting på en utrolig simpel måde. Han formår at skabe en rigtig god og energifyldt stemning, så man får lyst til at lære.
- Michael K.

Det har givet mig mulighed for at arbejde endnu mere med mig selv og jeg er sikker på at det kommer til at gøre mig til et bedre mennesker, som har endnu mere at byde ind med i alle livets sammenhænge. Jeg vil håbe at jeg kan drive det til noget stort og sætte mit præg på denne verden.
- Jonas L.

Jeg vil lige give ros til lange + bror for et super "NLP-kursus" i går. Det kan anbefales til alle der finder det spændende. Jeg skal helt sikkert med igen næste gang.
- Anders G.

Scorekursus i Bulgarien anmeldelser

En super tur til Bulgarien, er veloverstået.

Jeg tog derned, fordi der skulle ske noget helt nyt i mit liv og det gjorde der også. En tur til Bulgarien, et land med sol og varme og en masse nye udforinger.
Mødet med Malte og Jeppe gik super. De var nede på jorden og mødte os i øjnehøjde og der var egentlig ikke noget lære/elev-forhold.
I forhold til piger, har jeg fået nemmere ved, at snakke med piger og jeg har fået bevist over for mig selv, at jeg nemt kan. Så nu skal jeg bare til og igang.

Endvidere var det meget inspirende, at se hvordan Malte og Jeppe kan påvirke en fest og hvordan tingene kan gøres.

Det fedeste ved turen var kammeratskabet til de andre kursister og ikke mindst til Jeppe og Malte.

Tak for en super tur.

- Anonym, Kursist Hold 1 2009 skrev:


Jeg er lige kommet hjem fra Golden Sands med enrigtigmand.dk. Wow! hvor var det en fed tur! Grunden til at jeg tog afsted med Malte og Jeppe, var fordi jeg så muligheden for, at kombinere min udvikling med århundredets festferie, og det blev indfriet. Vi var 6 gutter afsted med 2 coaches og allerede på dag et, fandt man ud af, at man ikke bare "kun" var studiekammerater, men man havde fundet nogle super fede venner.

I løbet af ugen fik vi undervisning i forskellige teknikker, der hele tiden byggede oven på det, vi havde lært i forvejen. For nogen betød det, at der ikke var så meget ny læring den første dag eller to. Det betød ikke noget for stranden var god, damerne søde og festerne vilde! Hver aften gik vi ud og øvede hvad vi havde lært!

Personligt rykkede jeg mig ikke så meget dernede. Hvis man måler hvor langt jeg kom i sets, i forhold til hjemme, men jeg opnåde en hel masse andet! Jeg blev mere bevidst om hvor let det faktisk var. Jeg fik præciseret mit sticking point bedre overfor mig selv og lagt en plan til, at komme videre. Ligeledes fandt jeg ud af, hvordan jeg holder min motivation oppe og sørger for hele tiden, at forbedre mig. Jeg har slet ikke nævnt det bedste endnu: Jeg fik flere nye venner, som jeg helt sikkert skal se igen derhjemme. Jeg kastede mig ud i, at prøve kræfter af med club miljøet, som aldrig har sagt mig noget. På trods det, viste det sig alligevel, at være sjovt og så havde jeg den vildeste uge med sol, strand, venner, piger, dykning, dans, øl og meget mere.

En lille bonus: da jeg kom hjem var jeg super motiveret til, at fortsætte. Selvom det var onsdag aften, gik jeg ud alligevel. Der var næsten ingen mennesker i byen men jeg åbnede de få sets der var. Torsdag aften fortsatte jeg - og BAM... første ædru kiss-close i 7 år! Fredag aften tog jeg igen et skridt videre og smuttede med en pige hjem...

Tak til Malte, Jeppe og ikke mindst ligeså høj grad alle de andre, der var med! Det var super!

- Anonym, Kursist Hold 1 2009


Jeg har haft en fantastisk uge i Bulgarien!

Det første møde med Malte og Jeppe var afslappet, og jeg fik hurtigt en følelse af, at være blandt kammerater.
Vi startede med at lave rollespil, alt imens Malte og Jeppe kom med skarpe og nyttige pointers om kropssprog, stemmeføring og andet.

Bagefter kom vi ret hurtigt ud i byen for, at teste teorien i praksis.

Malte og Jeppe forstår virkelig hvordan man starter en fest. Bare at få lov til, at se hvordan de sætter gang i klubberne, og gør sig selv til centrum for hele forsamlingen, var utroligt inspirerende.

Det var også utroligt sjovt, at være en del af! Ikke alene var det utroligt nemt, at starte samtaler med hvem som helst, men adskillige piger startede også samtaler med mig, alene den første aften.

Ved at være en af festens midtpunkter, bliver rigtig meget af ”arbejdet” gjort for en helt automatisk.

I løbet af ugen satte Malte og Jeppe lige så stille flere og flere af brikkerne på plads og her efter kurset føler jeg virkelig, at jeg at jeg har alle de værktøjer jeg har brug for. Jeg mangler kun at øve mig mere – gøre mere af det samme.

Endelig gav vores coaches os nogle tips til, hvordan vi kan fortsætte kurset, når vi kommer hjem. Gennem ugen fik vi mange individuelle tips og råd. Mit eget største problem har været, at holde lange samtaler kørende med hvem som helst. Jeg har nu fået tonsvis af gode råd, og peptalks, som allerede hjælper mig i min dagligdag.

Malte og Jeppe har været dygtige til, at presse mig på en måde, så jeg føler, at jeg selv løser mine problemer, og det føles utroligt godt.

Det aller-bedste ved ugen, har været den gode stemning. Alene festerne med Malte, Jeppe og de andre kursusdeltagere har været hele turen værd. Bedre og mere kammeratlige coaches kunne man ikke drømme om!
Endnu engang tak for turen! :)

- Anonym, Kursist Hold 1 2009

 

Hvad synes du om det? Det var super godt, dejligt med kursus og ferie på en gang. Udfordrende, da man prøver noget man ikke turde før, sjovt, møder nye mennesker, snakker og hygger sammen med dem.

Hvad lærte du? Jeg lærte at komme i kontakt med nye mennesker, snakke med dem og have flere emner at snakke om. Ligeledes lærte jeg, at snakke højt og tydeligt og have den korrekte kropssprog.

Hvad var din største oplevelse? Haha... Det var at tage en stol og sætte mig hos to piger, som var i gang med, at snakke sammen. Da jeg satte mig ned hos dem, havde jeg deres fulde opmærksomhed og de lyttede til mig i et stykke tid. Et eller andet sted, tror jeg at de blev skræmt lidt, så jeg smuttede igen haha..., men hold kæft en fed fornemmelse jeg havde bagefter, så lige pludselig kunne jeg snakke med alle sammen! ;o)

Hvorfor tog du med?
For at kunne være mere social, snakke og møder piger, nye mennesker, åbne op og score piger. Samtidig ville jeg have det sjovt og samtidig være på ferie.

Hvad synes du om undervisningen? Det var godt, man kunne forstå sproget ;o) Savner lidt pres fra instruktørerne til elever. Det er fedt at se instruktørerne i aktion, for så kan vi selv se, hvordan men skal selv gøre frem over.

Hvad synes du om instruktørerne?
Fantastiske, sjove, fede personer med stor lyst og personlighed, man ser op til jer ;o)

- Anonym, Kursist Hold 1 2009

 

5 ugers mailkursus

Tusind mange tak for det fremragende og gennemførte mailkursus. En fantastisk idé, der har givet mig en del idéer til det med at være bedre til score, fra A-Z.
- Andreas S.

Det 5 ugers emailkursus er også skide godt! Jeg har modtaget og læst den første del - den med øjenkontakten. Jeg afprøvede teknikken inde på gymnasiet, hvor jeg går. Og damn, det gav pote - 6 ud af 8 gange, hvor jeg fik snakket lidt med nogle af de piger, jeg normalt ellers aldrig ville have snakket med."
- Niels T.


Generelle udtalelser

Jeg har aldrig kunnet klage over mangel på piger. Alligevel har der været for mange gange hvor, det ikke lige blev 'hende den søde' jeg havde udset mig. Enten fordi jeg lige manglede den rette åbning, eller blot begyndte at tvivle på mig selv. Lynkurserne på denne hjemmeside indeholder ingen ny videnskab, men har tilgengæld igen mindet mig om, at det jo slet ikke er så svært (som jeg siden mit sidste forhold har haft tendens at gøre det til). De sidste par uger har jeg genfundet motivationen ved at afprøve nogle af teknikkerne, og se at de jo 'stadig' virker!
- E. Jacobsen

Gode produkter som lever op til det, de lover, og virkeligt flot og professionelt det hele..
- M. Kjær

 Jeg har haft rigtig stor gavn af din lydbog, jeg er faldet i den pige jeg synes er allersødest på min arbejdsplads.Jeg lærte rigtig meget om mig selv, og hvordan jeg skal færdes blandt pigerne jeg møder. Jeg synes rigtig godt om samtaleåbnerne i e-bogen, det har jeg haft stor glæde af.-
- Anonym

Efter et brud med min kæreste tog min ellers så stærke selvværd et
ordentligt dyk. Lær at score 2.0 virkelig været en øjenåbner. Sammen med
selvtillidskurset på lydbog fik jeg hurtigt min selvtillid tilbage. Det
er fedt endelig at vide hvordan man kommer i samtale med en pige uden at
blive afvist og hvordan jeg holder samtalen kørende og skaber en intim
forbindelse med hende. Jeg bliver så godt som aldrig afvist i byen mere,
og jeg interagere altid i en god samtale med pigerne som i mange
tilfældet har ført noget mere med sig. De redeskaber Malte Lange deler
ud af kan forstås og læres af alle.

- KB

 Jeg synes det er rart med en hel liste håndgribelige åbnere man kan bladre igennem, plukke ens favoritter ud, og gå ud og bruge dem. Man får noget håndgribeligt man kan tage og bruge på gefühl, alt efter hvilket humør man er i, og hvilken situation man er i!
- Anton

Start samtalen med pigerne idag anmeldelser

Start samtalen med pigerne idagJeg købte jeres e-bog "Start samtalerne med pigerne idag!". Jeg synes at bogen var det ene skub jeg manglede for at snakke/åbne en samtale med pigerne! Det var også et plus idet bogen åbnede mine øjne for hvad man skal gøre og ikke skal gøre!  Jeg vil helt klart anbefale bogen til personer der lige mangler det sidste skub!

- HTP

 

Køb stort ind og spar penge!

  • 10%Over 350,00 DKK
  • 15%Over 600,00 DKK
  • 20%Over 900,00 DKK
  • 25%Over 1.200,00 DKK
  • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options