Søger kæreste. Find nye kærester idag

Mange af os gør det, vi søger højt og lavt efter en kæreste, men hvordan finder du hende?


Der er mange forslag: dating, kontaktannoncer, diskoteker mv. Men hvad med om du blev i stand at gøre det hele tiden, dvs. så du søger efter en kæreste konstant, men uden at gøre noget aktivt for det?

 

Find kæreste – Bliv kærester med en dejlig pige

Vi har også hørt ordsproget: ”Du skal ikke lede efter kærligheden”. Det tror jeg heller ikke du skal. I stedet skal du lade kæresten finde dig.
Jeg tror at du skal lade være med at lede efter enp pige at blive kærester med. I stedet skal du åbne dit sind for at du KAN find en kæreste, i stedet for at du søger efter en.

Søger kæreste - Mand og kvinder flirter

Kærester og par opstår – de søges ikke

Jeg læste fornyligt en artikel om hvordan du finder en kæreste/date til julefrokosten. Der var et super godt tip. I stedet for at gå lige på for at finde en kæreste, så skulle du bare vise en hvis interesse og så ellers lade det udspille sig. De konkrete råd var:

 

 • Lad være med at gøre følgende hvis du faktisk vil find e en kæreste:
 • Lad være med at side hele aftenen i baren og lign et gammelt kæreste par
 • Lur hende ikke ud på toilet

 

Gør i stedet, det her for at få hende:

 • Hold øjenkontakten lidt længere end ellers
 • Tal om alt der er sjovt og spændende
 • Kærtegn hinanden under bordet
 • Vart hende lidt op, hent en drink eller lidt snacks


Pointen her er at give dig selv chancen for at holde op med at søge efter en kæreste og i stedet lade mulighederne komme til dig og afprøv dem.

Forestil dig at du leder efter en specifik kæreste. Hun skal se ud på den og den måde, lave dit og dat og synes at det og det er sjovt. Hvis du nu pludselig møder en sød pige men du med det samme afskriver hende i stedet for at opleve hvilke muligheder der er for at finde en kæreste. Så er du ikke åben – og søger stadig efter en kæreste. Selvom du måske kunne have fundet hende i dag.


Det handler om at have et bredt fokus, hvor du ikke forventer at en bare fordi en pige opfylder to af dine krav for at være en god kæreste. I stedet er dit fokus at du fx vil ud og møde nye mennesker og hvis du finder en pige som kunne være en kæreste, så giver du det en mulighed, men uden at du søger efter at hun skal være din kæreste.

Oplev mulighederne i stedet for begrænsningerne. Når vi skærper vores syn og sætter skyklapper på; er der ofte en masse vi går glip af.

Lad være med at forvente at du møder hende i dag, men giv det muligheden.

 

Find din kæreste i dag, uden at søge

Nogen gange har vi lyst til at forhøje vores chancer og sørge for at der er flere potentielle kærester i nærheden. Vi mangler bare at finde en god grund til det.

Tilmeld dig herunder for og hør gratis hvordan du kan øge dine chancer enormt og hvordan du bedre kan score den pige du endelig har udset dig for skal være din:

Indtast dit navn og email herunder, så sender jeg kurset til dig.

Gratis mailkursus

Skriv dit navn og email her, og få adgang til mine største hemmeligheder i nyhedsbrevet og mailkurset. Du får artikler og gode tilbud tilsendt. Alt er 100% fortroligt!

Køb stort ind og spar penge!

 • 10%Over 350,00 DKK
 • 15%Over 600,00 DKK
 • 20%Over 900,00 DKK
 • 25%Over 1.200,00 DKK
 • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options