Scoreguide dk – Score guide til at score piger fra David Deangelo

Der findes mange score guider rundt i verden, den ene, og mere populære af slagsen erDavid DeAngelos Double Your Dating. Hans danske side hedder Scoreguide.dk

Scoreguide med meget forskelligt materiale fra David DeAngelo

David DeAngelo er en mand som er dygtig til at markedsføre sig, uanset hvor du søger på nettet vil du altid støde på hans scoreguide.

Scoreguide - Double your dating


Han har fokus i alle sine programmer på primært to ting:

”The Inner Wuss” og ”Cocky and funny”

Scoreguiden i dens nuværende form stammer tilbage fra 2001 og er en mere politsk korrekt udgave af hans tidligere undervisning. Det nyeste materiale han har lavet er udgivet i 2005 og alle hans bøger er i e-bogs format, som du læser på computerskærmen.

David DeAngelos’s score guide er meget teoretisk anlagt og giver dig mange detaljer.


Når du køber David DeAngelos scoreguide er du tvunget til at melde dig til et abonnementsprogram som koster 20 dollars om måneden, udover prisen du betaler for guiden.

 

Hvad er godt ved Score guiden?

 • Der er meget stof, især teoretisk
 • Guiden er billig hvis du skynder dig at afmelde abonnementet som obligatorisk følger med

 

Hvad er ikke så godt ved Scoreguiden?

 • Sitet er på dansk, men alt andet er på engelsk
 • Den eneste support du kan få er på en email, der er ikke en dansk afdeling med telefon du kan ringe med hvis du får problemer med levering eller andet
 • Du skal læse ved computeren, og har ikke frihed til at lære at score når det passer dig
 • Det kræver en del læse tid og øvelser er lidt op til dig, dvs. det kan være betydeligt sværere at lære at faktisk snakke med piger

David DeAngelo manden bag scoreguide.dk

Konklusion på David DeAngelos score guide fra scoreguide.dk

Samlet set, er David DeAngelos scoreguide umiddelbart en meget informationsrig score guide. Guiden kan anbefales til dem som gerne vil lære lidt historie og teori om evolutionen. Og så skal du selvfølgelig være dygtig til engelsk for at kunne forstå bogen.


Hvis du er god til engelsk og har et stort overblik over en masse forskelig materiale kan Scoreguide.dk måske hjælpe dig på vej.


For de fleste mennesker er det ikke teori de har brug for, men mere et par råd og så et spark i røven til at komme i gang med at prøve det af. Derfor anbefaler jeg at du prøver at høre min metode/guide til at lære at score, som er meget simpel og praktisk anlagt, du kan få adgang til et gratis mailkursus ved at udfylde formularen

Indtast dit navn og email herunder, så sender jeg kurset til dig.

Gratis mailkursus

Skriv dit navn og email her, og få adgang til mine største hemmeligheder i nyhedsbrevet og mailkurset. Du får artikler og gode tilbud tilsendt. Alt er 100% fortroligt!

Køb stort ind og spar penge!

 • 10%Over 350,00 DKK
 • 15%Over 600,00 DKK
 • 20%Over 900,00 DKK
 • 25%Over 1.200,00 DKK
 • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options