Mystery - The Mystery Method

Mystery, aka. Erik von Markovic, er kendt som værende blandt verden bedste Pickup Artists. Han blev ikke mindst kendt gennem Neil Strauss’ bog The Game, hvor Neil Strauss bl.a. fortæller om sin oplæring og eventyr med Mystery.

Neil Strauss skriver om både opturene samt de svære nedture. Mystery pendler mellem at være ensom og deprimeret til at være den maniske scoreguru – excentrisk og genial.

 

Mystery med sin velkendte pelshat

 

Lær af Mystery og hans egen metode

Mystery har skrevet bogen The Mystery Method – The Foolproof Way To Get Any Woman You Want Into Bed.

The Mystery Method er interessant læsning, med både en teoretisk og en praktisk del.

Mystery er gennemført i alt hvad han beskriver. Man mærker virkelig at han har snakket med tusindvis af kvinder og prøvet det meste. Som sådan er der altså meget god viden at hente i The Mystery Method.

 

Mystery Method bogen

Hvad lærer man i The Mystery Method?

I korte træk opdeler Mystery forførelsen i tre faser: Attraction, Comfort og Seduction. Hver af disse tre faser indeles ligeledes i tre faser. Samlet ni faser kaldet: A1, A2, A3, C1, C2, C3, S1, S2, S3.

Teorien er så at du skal lære at eskalere igennem faserne. Både at kende tegnene på hvilken fase du befinder dig i samt hvordan du bevæger dig videre.

Der gives masser af eksempler på historier der kan memoreres og smarte teknikker der hjælper dig til at score.

Kontroversiel er især neg-teori. Et ”neg” er en baghåndet kompliment – altså en kompliment der samtidig er lidt en fornærmelse. F.eks.: ”Flot hår – er det ægte?” - Et neg er designet til at gøre en kvinde lidt usikker på sig selv så hun er nemmere at score.

 

Mystery ude og score i nattelivet

 

 

Er The Mystery Method købet værd?

Mystery har skrevet en god bog og mange vil kunne finde god information til at score kvinder.

Nogle problemer kan dog være den meget systematiske og til tider manipulerende tilgang til kommuniktation som Mystery tager. Mange siger at de ikke føler metoden er naturlig, den er meget ”firkantet”.

Men er dette ikke et problem for dig, så læs bogen og lær nogle kraftfulde teknikker til at score.

Du kan også prøve at høre vores metode, helt gratis, ved at tilmelde dig nedenfor med navn og email, så sender vi en gratis introduktion til din email:

Køb stort ind og spar penge!

  • 10%Over 350,00 DKK
  • 15%Over 600,00 DKK
  • 20%Over 900,00 DKK
  • 25%Over 1.200,00 DKK
  • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options