Inspirerende videoer til scoring og personlig udvikling

Her er 3 videoer jeg fandt frem, som jeg synes er gode - og giver god energi til at komme igang med at få succes med piger.

Det er en blanding af decideret "The Game" materiale, generelle sociale evner og personlig udvikling. Præcis som jeg elsker det ! :-)

Læs en lille beskrivelse om hver, og se dem i den rækkefølge der er herunder, så starter vi ude fra med teknikkerne og slutter indeni med tankerne og den videre udvikling.

God fornøjelse!

 

Neil Strauss på "The View"

En meget enkel og ligetil video, hvor Neil fortæller om de MEGET basale teknikker til at møde mennesker. Han sidder på et panel sammen med en hel flok kvinder, som tester ham og vil høre eksempler. Videoen er god til at trække alt ned på et meget nemmere niveau, altså at nå tilbage til de basale ting. Mange jeg har talt med om "The Game" har en (efter min mening) helt forskruet idé om at de skal bruge 1 mia. forskellige teknikker hele tiden, men det er SLET SLET ikke nødvendigt for at få succes med piger. Se videoen her

 

Smalltalk og hvordan du får folk til at kunne lide dig

En god video om hvordan du smalltalker og hvordan du får andre til at kunne lide dig.

 

Tony Robbins - Why we do what we do, and how we can do it better

Denne film har jeg set, ja en del gange faktisk. Den handler overhovedet ikke om "at score". Det er en ren personlig udvikling. Men du kan bruge principperne indenfor scoring - og alle andre områder af dit liv! Den varer 20 minutter, og jeg synes den har givet mig en masse - hver gang jeg har set den

 

Hav en dejlig søndag!

Køb stort ind og spar penge!

  • 10%Over 350,00 DKK
  • 15%Over 600,00 DKK
  • 20%Over 900,00 DKK
  • 25%Over 1.200,00 DKK
  • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options