Inspirerende videoer

Jeg har lavet en samling videoer. På forespørgsel har jeg valgt at lægge fokus på dansk sprogede videoer, så alle kan forstå materialet! :-)

Denne gang er det intet om at score. Men så alligevel. For alle videoerne handler om hvordan du tilegner dig nye vaner, succes og god energi: alt sammen basen for at "score piger". Jo mere du holder af dig selv og skaber succes i dit eget liv, jo mere tiltrækkende vil du også være på andre mennesker. Filmene er hurtigt set, lad være med at tænke for meget over dem, bare sug det til dig. Og lad så resten af dagen køre som den nu bliver. Jeg er sikker på at når du går i seng har du haft en fantastisk dag, og har endnu mere mod på i morgen!

Tid til inspiration!

Rocky Balboa

Fordi træning altid er vejen frem, og det er ligegyldigt om det handler om styrke, boksning eller at møde piger (Og så lidt fordi jeg er en film nørd!)

Arne Nielsson

God inspirationsvideo - Arne giver dig opskriften til at få succes med hvad som helst. Det er ikke en powertalk, men manden giver dig en strategi der virker.

Chris MacDonald

Chris giver dig opskriften på god energi, som er omdrejningspunktet for alt: Læring, glæde, venskaber, kærlighed - kort sagt livet.

 

 


Hav en fantastisk dag!

Køb stort ind og spar penge!

  • 10%Over 350,00 DKK
  • 15%Over 600,00 DKK
  • 20%Over 900,00 DKK
  • 25%Over 1.200,00 DKK
  • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options