Hvem er vi?

EnRigtigMand.dk - i daglig tale ERM, er et initiativ der startede i 2008 – som hjælper unge mænd med, at lære hvordan man snakker med det modsatte køn.

Mission

Vores mission er, at give dig nye redskaber som skaber en større selvtillid, når det kommer til piger - og vi er gode til det.

Vores måde at gøre det på, er ved, at give dig muligheden for, at arbejde præcis med det problem, som du synes, du har. Vi forsøger at inspirere dig, give dig teknikker, tankegange og handlemåder til, at lade dig udvikle dig og få det du drømmer om.

I sommeren 2009 lancerede ERM i Sverige med den første e-bog ”Börja samtalet med tjejerne” under navnet EnRiktigMan.se.

Nøgleord

Vores nøgleord er: Personlig udvikling, humor, ansvar, flirt og nye muligheder

Menneskerne bag

 


Malte Lange er sammen med Jeppe Lange initiativtageren bag ERM. Malte har en bachelorgrad i IT og Kommunikation, er uddannet coach og certificeret NLP Træner. Han har udover, at have skrevet største delen af materialet på ERM.dk, beskæftiget sig i en årrække med ivæksætteri. Han har holdt foredrag om personlig udvikling, salg og kommunikation, samt coachet virksomheder samt private personer. Er kendt fra bl.a. DR P3, P4, Go'aften Danmark, Ude og Hjemme, 24 timer og Jydske Vestkysten.

Jeppe Lange er certificeret NLP Master Practitioner ved NFNLP, samt uddannet ved Anthony Robbins' Mastery University. Han har adskillige års erfaring som hypnotisør, samt som coach og foredragsholder indenfor personlig udvikling og kommunikation.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en række dygtige og kompetente mennesker og virksomheder:

Mindly.dk – dit online kursuscenter

 

Partner Ads – Affiliate markedsføring

Køb stort ind og spar penge!

  • 10%Over 350,00 DKK
  • 15%Over 600,00 DKK
  • 20%Over 900,00 DKK
  • 25%Over 1.200,00 DKK
  • 30%Over 1.700,00 DKK
Gælder KUN digitale produkter Læs mere om storkøbsrabat

Betalingsmuligheder

Payment options